Bestill Verksted

Vår idé om førsteklasses service

Et besøk på vårt verksted skal være personlig og enkelt. Enkelt å bestille time, enkelt å komme hit og enkelt å reise herifra igjen. Time som passer for deg, korrekte beskjeder, riktige kostnadsoverslag og kontakt med noen du kan stole på. Du skal få like bra service som bilen din får. Vår oppgave er å høre på dine undringer, gjøre det du vil ha gjort og gi deg gode råd.

Service og reparasjoner

Vi er autorisert merkeverksted for Suzuki, Isuzu, Renault og Dacia. Vi tar hånd om service, reparasjoner, deler og garantispørsmål.

Som MECA-verksted tar vi service og reparasjoner på alle bilmerker. Vårt samarbeide med MECA gir oss tilgang til deler levert raskt. Som Meca kunde får du 15% rabatt hos oss og vi har i tillegg prisgaranti. Dvs at dersom du på forhånd kan dokumentere en lavere pris på samme jobb matcher vi prisen.

Drop in

Vi har drop in på EU-kontroll. Nytt nå er at du kan ta EU-kontroll når som helst på din bil og den varer i 2 år fra kontrolldato.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Bestill time
*
*
*
*
*
*

Vi kontakter deg så raskt som mulig etter vi har mottatt henvendelsen.


Derfor er det viktig å flushe automatgirkassen

«Flush» automatgirkassen og den vil få et langt, godt liv. Vi har flusheutstyret som trengs for å rense hele automatgirkassen for gammel skitten olje. Vi anbefaler å gjøre dette på 60 000 kjørte kilometer.

Ved flushing spyler vi hele automatgirkassen sitt system med ny og ren olje. Da får vi ut 95% av all gammel olje og partikler som befinner seg i automatgirkassen. Samtidig rengjør vi bunnpannen, magneter, skifter bunnpannepakning og oljefilter dersom girkassen er utstyrt med dette. Det holder altså ikke å bare tappe bunnpannen og fylle på ny olje. Hele to tredjedeler av den gamle oljen ligger fortsatt igjen i det omfattende automatgirsystemet.

En fullverdig service på en automatgirkasse krever spesialutstyr, utstyr som kobles direkte på girsystemet, renser automatkassen og bytter ut all gammel olje. Det er ikke alle verksteder som har dette utstyret. De fleste bare bytter oljen og filteret som ligger i bunnpannen. Hos oss i Kongsbil får du en fullverdig service med flusheutstyr. Vi har det siste innenfor flushin

Flushing på girkasse

Hos oss koster det kun kr 2.950,- ex olje

EU-kontroll / periodisk kjøretøykontroll (PKK)

Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Men vi hjelper deg om du skulle ha glemt å bestille time. Hos oss har vi drop-in  på EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), som det også heter.

Når skal bilen din kontrolleres?

Personbiler (M1) med tillatt totalvekt 7 500 kg eller mindre og varebil (N1) skal kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret etter registreringsåret og deretter hvert annet år. Kilde: Vegvesen.no

Lurer du på når bilen din skal godkjennes neste gang?

Bare ring oss på telefon 62 81 58 50, så finner vi det ut.

Som MECA verksted tar vi service og reparasjoner på alle bilmerker. Vårt samarbeide med MECA gir oss tilgang til deler levert raskt.

Perma-Shine er en anerkjent lakkbeskyttelse som motvirker oxidering og aldringsprosessen, samt øker lakkens motstandskraft mot påkjenninger som en billakk normalt utsettes for. Er bilen noen år gammel, får den tilbake sin tidligere nybilglans. Lakkbeskyttelsen forringes ikke ved bruk av petrokjemisk rengjøring.

Perma-Shine lakkforsegling tåler temp. ned til ÷50 grader og opp til +200 grader uten å krakkelere eller sprekke.