To nye Black Edition til SLK Maskin

Like før vinterens første skikkelige snøkaos, kunne Sondre Løvenskiold Kveseth fra SLK Maskin på Elverum hente sine to splitternye Isuzu D-Max Black Edition hos Kongsbil.

– Jeg har hørt mye positivt om Isuzu, og jeg må innrømme at syntes Black Edition er en utrolig fin og rå bil å se på, sier den stolte nybileieren.

Jeg brukte et par måneder i høst til å teste biler. Jeg prøvde vel alt, egentlig. Når jeg til slutt bestemte meg for Isuzu D-Max, er det fordi jeg synes den er klar best i forhold til det man betaler

Passer perfekt

Det var likevel ikke utseendet som ble avgjørende da Løvenskiold Kveseth skulle bestemme seg for nye nyttekjøretøyer. For det er mange harde og tøffe tak i anleggsbransjen.

– Vi er en lokal entrepenør som driver med alt innen graving og grunnarbeider her i Hedmark. Isuzuene skal brukes mye til å dra henger, og det blir mye kjøring i ulendt terreng. Da passer Isuzu med firehjulstrekk helt perfekt.

 

Klart best

Sondre Løvenskiold Kveseth hadde ingen erfaring med Isuzu fra tidligere, men han synes det er gøy å prøve noe nytt, som han uttrykker det.

– Jeg brukte et par måneder i høst til å teste biler. Jeg prøvde vel alt, egentlig. Når jeg til slutt bestemte meg for Isuzu D-Max, er det fordi jeg synes den er klar best i forhold til det man betaler, sier Kveseth, som også er full av lovrod om Kongsbil.

– Kongsbil har vært helt fantastisk fram til nå.

Vi er en lokal entrepenør som driver med alt innen graving og grunnarbeider her i Hedmark. Isuzuene skal brukes mye til å dra henger, og det blir mye kjøring i ulendt terreng. Da passer Isuzu med firehjulstrekk helt perfekt. 

Den beste totalpakken

Salgssjeg Vidar Ødegården hos Kongsbil forstår godt at valget falt på Isuzu D-Max.

– D-Max er en av landets mest populære i sin klasse. Vi mener selv at vi kan tilby den beste totalpakken om vi ser på utstyr, pris og spesifikasjoner. Mer utstyr, mer effektiv motor i kombinasjon med 6-trinns automat, 3,5 tonn hengervekt, økt nyttelast og ikke minst er prisene svært konkurransedyktige sammenlignet med konkurrentene, sier salgssjef Ødegården.

– Og Black Edition er jo, som Løvenkiold Kveseth sier, utrolig tøff å se på.

 

Les også om gutta som kjørte 1602,5 kilometer. På en tank!