Tilbud på vinterklar bil – 15 prosent rabatt på alle servicer

Kongsbil er nå blitt BilXtraverksted. I den anledning frister kundemottaker Geir Ståle Kristiansen med et skikkelig høsttilbud. 15 prosent rabatt på alle servicer i oktober og november. Det er på tide å gjøre bilen klar for vinteren!

– Som en del av en av Norges største verkstedkjeder,  kan vi tilby ekstra gunstige løsninger og kompetanse til alle våre kunder, sier Kristiansen, som har tatt imot kunder hos Kongsbil siden august i år.

15 prosent rabatt på alle servicer i oktober og november.

Xtrasjekk

Geir Ståle Kristiansen har sin egen 13-punkt sjekkliste for å sikre at alle bilene som forlater Kongsbil er klare for snø, is og vinterkulde.

– Vi kaller det Xtra-sjekk, smiler kundemottakeren, og forteller at dette er et tilbud til alle som har bilen på vanlig service hos Kongsbil.

Kristiansen og kollegene hans nøyer seg ikke med de vanlige sjekkpunktene som væskenivåer, batterikapasitet, dekk, lyspærer og bremser.

– Vi kaller det Xtra-sjekk, et tilbud til alle som har bilen på vanlig service hos Kongsbil

Slurveliste

– Slitte støtdempere gir dårligere veigrep. Det samme gjør feil i hjulstillingen. Vi kontrollerer også at frontruta er egnet for vintermørke veier. I tillegg sjekker vi at bilen er så miljøvennlig som mulig. Det vil si at eksosanlegget er tett og at det ikke lekker olje verken fra motor eller girkasse.

Etter mange år i bilbransjen har Geir Ståle Kristiansen laget sin egen slurveliste. Der inngår både vinduspussere og lyspærer, men Kristiansen er særlig opptatt av vinterdekkene.

– Mange er altfor sløve når det gjelder bildekk. De ser på mønsterdybden, og tenker at dette er bra nok. De glemmer at bildekk er ferskvare. Et gammelt dekk blir hardt, og mister gripeevnen.

– Slitte støtdempere gir dårligere veigrep. Det samme gjør feil i hjulstillingen.

– Et gammelt dekk blir hardt, og mister gripeevnen.

15 prosent rabatt

Hvis du ønsker å sikre deg at bilen tåler en barsk Glomdalsvinter, bør du bestille en Xtra-sjekk hos Kongsbil i høst.
I oktober og november får du nemlig 15 prosent rabatt på allerede lave priser.

– Kom innom, så sjekker vi at du trygt kan legge ut på veien i vinter, inviterer Geir Ståle Kristiansen.

 

Klikk her om du vil bestille time allerede nå!

Det er på tide å gjøre bilen klar for vinteren. Du får 15 prosent rabatt på alle servicer i oktober og november 2017.