Solskinnshistorien Zoe – og nå kommer nye Kangoo Z.E.

Renault Zoe 400 er blitt litt av en solskinnshistorie. Europas mest solgte elbil har ikke overraskende blitt en knallsuksess også her i distriktet.

Og nå er splitternye Renault Kangoo Z.E. rett rundt hjørnet. Med sine fleksible løsninger mener salgssjef Emil Fjeld at Kangoo Z.E. blir et verdifult tilskudd til elbilsatsingen.

Nye Renault Kangoo Z.E. og elbilvinneren Renault Zoe 400.

– Dette er en av de to første i landet, forteller en stolt salgssjef Fjeld, og viser fram en skinnende blå og ny Renault Kangoo Z.E..

– Jeg hentet den i Oslo i forrige uke. Kjørte opp hit og så hjem til Skarnes. Og enda var det strøm igjen på batteriet.

 

Bakseter til 5000

Prøveeksemplaret vårt er en varebil. En meget romslig sådan, med en rekkevidde som konkurrentene bare kan se misunnelig etter. Men Emil Fjeld tror Kangoo vil slå like godt an på personbilmarkedet.

– Med elbilfordelene koster det ikke mer enn 5.000 kroner å få bilen levert med bakseter og hvite skilt. Det er jo et røverkjøp!

Nye Renault Kangoo Z.E. leveres i både kort og lang versjon, og koster fra kr. 229.900 til 241.900 med det meste av nytte- og komfortutstyr installert. Bilen forventes å bli leveringsklar i løpet av kort tid, og salgssjefen inviterer allerede nå til prøvekjøring av nye elektriske Renaulten.

Med elbilfordelene koster det ikke mer enn 5.000 kroner å få bilen levert med bakseter og hvite skilt. Det er jo et røverkjøp!

Setter nye standarder

Forrige generasjon av Renault Kangoo Z.E. var verdens mest solgte i sin klasse, og ble kåret til årets varebil allerede i 2011. Med solid oppdatering av både ytelse og rekkevidde, setter den nye utgaven av bilen helt nye standarder for lette yrkeskjøretøyer.

– Den kjører som en personbil, og har mye lenger rekkevidde enn den forrige generasjonen. Denne bilen kan realistisk kjøre oppimot 200 kilometer, og rekkevidden blir heller ikke særlig redusert av mye last.

Den smarteste elbilen

Zoe rett og slett er den smarteste elbilen du kan kjøpe akkurat nå.

Renault Zoe holder stand som en av de mest etterspurte elbilene, ikke bare her i distriktet, men i hele verden. Og ikke minst i elbillandet Norge: Hittil i år er det skrevet kontrakter på nesten 2.700 nye Zoe på landsbasis. Det er en økning på hele 90 prosent.

Ifølge salgssjef Emil Fjeld er forklaringen enkel.

– Zoe rett og slett er den smarteste elbilen du kan kjøpe akkurat nå.

Salgssjef Emil Fjeld inviterer nå til prøvekjøring av elbilene Renault Kangoo Z.E. og elbilvinneren Renault Zoe.

Salgssjef Emil Fjeld inviterer nå til prøvekjøring av nye elektriske Renault Kangoo Z.E. og elbilvinneren Renault Zoe.

Har du lyst til å prøvekjøre Renault Kangoo Z.E. og/eller Renault Zoe 400 ?

Ved å fylle ut skjema, vil vi kontakte deg for å avtale en uforpliktende prøvekjøring