Nye Suzuki Swift og Ignis

Begge er forskjellig, men det er utenpå

Med ny, avansert hybridteknologi, enda bedre firehjulstrekk og et utstyrsnivå man vanligvis bare finner på langt dyrere biler, er Suzuki Swift Hybrid 4×4 og Ignis SUV 4×4 Hybrid som skapt for krevende Glomdalsforhold.

 

– Swift er noen centimeter større. Ignis er litt mer type city-SUV, kompakt og sporty, mener salgsjef Emil Fjeld hos Kongsbil AS på Kongsvinger. – Men begge modellene byr på den samme nyutviklede og moderne teknologien. Den store forskjellen er utenpå.

Emil Fjeld, salgssjef nybil, viser frem Suzuki sine hybridversjoner.

Miljøvennlig hybrid

Ignis, som kom på markedet i fjor høst, var den første modellen fra Suzuki med hybridteknologi. Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS, heter det nye systemet, som konverterer kinetisk energi fra nedbremsing eller reduksjon av hastigheten. Denne energien lagres i et spesielt batteri som sørger for å forbedre drivstofforbruket. Hybridsystemet har også en start/stopp funksjon, som skrur av motoren når bilen står stille. Dette reduserer drivstofforbruket og CO2-utslippet ytterligere når det er mye trafikk. Bilen bruker elektrisitet for å starte igjen, noe som gjør kjøringen enda mer effektiv.

Firehjulstrekk er en selvfølge!

Suzuki Ignis er litt mer type city-SUV, kompakt og sporty

Suzuki Ignis 4×4 HYBRID

Suzuki Ignis 4×4 kommer med nytt hybridsystem – Smart Hybrid Vehicle by Suzuki (SHVS).

Avgiftsvinner Swift

På vårparten i år kom også nye Swift med den avanserte hybridteknologien. Swift, som i mange år har vært en av Norges mest solgte i sin klasse, har nå fått enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør bilen til en avgiftsvinner, noe som gjenspeiles i den lave prisen.

– Firehjulstrekk er en selvfølge, forteller salgssjef Fjeld, og ramser opp en rekke nyheter som filvarsling, Adaptiv Cruise Control, Bakkestart-assistent, ryggekamera og DAB+ radio.  Alt dette er standardutstyr på nye Swift.

– Nå har vi i tillegg kampanjepris på Safe Tech+-pakka, som inkluderer omtrent alt som finnes av ekstrautstyr. Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk er nye Swift 4×4 Hybrid som skapt for krevende Glomdalsveier.

Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk er nye Swift 4×4 Hybrid som skapt for krevende Glomdalsveier.

Suzuki er kjent for å levere god kvalitet til folkelige priser.

Trofaste kunder

Suzuki er kjent for å levere god kvalitet til folkelige priser. Bilmerket har i mange år hatt solide salgstall på det norske markedet, og mange av modellene har vært ledende i sitt segment. Det overrasker ikke salgssjef Emil Fjeld.

– Kundene våre er veldig fornøyd med Suzuki. Det er svært lite problemer med disse bilene, og Suzukieiere er blant de mest trofaste kundene vi har.

 

 

Vil du vite mer om Suzuki Swift Hybrid 4×4 eller Ignis SUV 4×4 Hybrid ?

Ta kontak med Emil Fjeld Tlf: 480 55 166 eller emil@kongsbil.no