Daglig leder Henrik Mohn

Lei av å vente på elbil? Kongsbil har nye Renault ZOE leveringsklar NÅ

 

– Hev kjøpet og kom innom oss på Kongsbil dersom din leverandør ikke holder hva de lover med hensyn til pris og leveranse og få et ekstra godt tilbud på vår elbil Renault ZOE 400, sier Henrik Mohn.

– I motsetning til våre konkurrenter her på Kongsvinger har Kongsbil leveringsklare elbiler NÅ.

 

Leveringstrøbbel på elbil hos din leverandør? Hev kjøpet og få et ekstra godt tilbud på Renault ZOE 400!

I tillegg til mai måneds kampanjetilbud som gir deg til sammen 41 000 kroner i rabatt (20 000,- + utstyrspakken til en verdi på 21 000,- kroner) gir Kongsbil deg ytterligere fordeler om du hever kjøpet på grunn av at din leverandør ikke kan levere til avtalt pris og tid.

Daglig leder, Henrik Mohn, har klare meninger om siste tids nyheter i bransjen.

Jeg føler med de kundene som nå nylig har fått beskjed om økt leveringstid og økt pris. Det er spesielt de som har bestilt den nye modellen fra Opel – Opel Ampera-e jeg har i tankene. Ifølge E24 har de nylig fått beskjed om at Opel har leveringsproblemer og i tillegg hever de prisen med hele 15 000 kroner. Det må da være bedre å få en elbil til uka og spare 100 tusen!

Zoe gir mest rekkevidde for pengene sier elbil.no

Zoe gir mest rekkevidde for pengene sier elbil.no

Ikke vent to år på elbil – kom i gang med din miljøbevisste kjøring nå!

Når man først har bestemt seg for å kjøre miljøvennlig er det ingen grunn til å vente ifølge Mohn.

– Hos oss på Kongsbil får du den populære elbilen Renault ZOE 400 i løpet av en uke! Kom til oss på Kongsbil og du kan spare nærmere 100 000,- kroner for å få din el-bil straks. Å måtte vente i to år på en nyinnkjøpt bil er det ingen som ønsker. Spesielt elbilkjøpere vil raskt komme i gang med sin miljøbevisste kjøring.

 

Elbil-salget har eksplodert i Norge

– Etterspørselen etter el-biler har eksplodert. Dette så vi tegn på allerede for et par år siden. Derfor er vi svært leveringsdyktige på vår nye Renault ZOE 400.

Daglig leder Henrik Mohn forteller videre at antall elbiler i Norge nå har passert 110.000, og med de fordeler elbiler har ser han ingen stans i utviklingen med det første.

Med de subsidier og all tilrettelegging for elbiler vil utviklingen fortsette. Derfor er det hyggelig å kunne tilby den elbilen som gir mest rekkevidde for pengene! (kilde: elbil.no)

Renault ZOE 400-kampanjen vi kjører frem til 31. mai gir deg 20 000,- kroner i rabatt og en ladepakke til en verdi på 21 000 kroner.

Bo Christer Larsson er en av mange fornøyde eiere av Renault Zoe.

Bo Christer Larsson er en av mange fornøyde eiere av Renault Zoe.

 

Kundene anbefaler

Vi fortalte tidligere om Bo Christer Larsson som ikke fikk fullrost sin Renault ZOE 400. 

– Renault ZOE 400 oppfyller alle behov for transport i en hektisk hverdag. Zoe fungerer til jobb, til hytta i Engerdal når vi er opptil tre personer – og ikke minst all småkjøringen, sa Bo Christer Larsson, som bor ved Skarstad Gartneri mellom Roverud og Kongsvinger.