De hadde den perfekte firmabilen

Fagservice AS fra bilbyen Hamar valgte Kongsbil da de skulle kjøpe firmabil og varebil. Renault-forhandleren Kongsbil hadde den perfekte firmabilen.

I går hentet de ut de to første bilene med firmanavnet sitt på. Da den nyoppstartede håndverksbedriften Fagservice AS skulle kjøpe sine første firmabiler var de klare på hva de ønsket seg, både av bilen og forhandleren.

Renault-forhandleren Kongsbil hadde den perfekte firmabilen

Renault-forhandleren Kongsbil hadde den perfekte firmabilen, sier Nina Indset hos Fagservice AS.

– I håndverksbransjen blir firmabilen det nærmeste man kommer kontoret, sier Nina Indset, en av eierne av Fagservice AS. Verktøyet blir som kontorrekvisita. Det krever god plass i bilen, og mulighet for å organisere og holde det ryddig og oversiktlig. Samtidig må bilen være komfortabel å sitte i, og ikke minst trygg å kjøre.

Forstod behovet

– Vi har vært innom noen forhandlere de siste ukene, forteller Indset. Tipset om å ta turen til Kongsbil var særdeles godt. Vi ble tatt imot som om vi hadde vært kunde der i alle år, og vi fant raskt tonen. Vi følte helt klart at Kongsbil forstod våre behov og ønsket å etterkomme de, sier hun og daglig leder i firmaet, Jørn Vegard Riise.

Den beste servicen 

– Det føltes helt riktig å velge Kongsbil. Der hadde de bilen vi likte best, fantastisk god hjelp og service, og ikke minst et kjempegodt tilbud vi ikke kunne si nei til. Kongsbil har gjort det veldig enkelt for oss. De hjalp oss med alt forarbeid – alt fra lånefinansiering til å få firmalogo på bilen. Etter første dag på veien, med nye firmabiler fylt opp med verktøy, kommer Marius Silickis og Jørn Vegard Riise tilbake – strålende fornøyd med så vel kjøreegenskaper som komfort på sine nye firmabiler. Dette er definitivt biler vi kommer til å ha mye glede av i årene fremover.

Kunden alltid i sentrum

– Veldig hyggelig å høre at vi lykkes i et av våre satsingsområder som er kundeservice, sier daglig leder Henrik Mohn i Kongsbil. Vi jobber iherdig for å være den alle beste nettopp på kundeservice. Med god service i bunn ser vi at kunden finner den rette bilen og kommer tilbake når det er på tide med bilbytte igjen, sier han. Vi i Kongsbil ønsker Fagservice AS lykke til med sine nye firmabiler.