Bilverksted

Vår idé om førsteklasses service

Et besøk på vårt verksted skal være personlig og enkelt. Enkelt å bestille time, enkelt å komme hit og enkelt å reise herifra igjen. Time som passer for deg, korrekte beskjeder, riktige kostnadsoverslag og kontakt med noen du kan stoler på. Du skal få like bra service som bilen din får. Vår oppgave er å høre på dine undringer, gjøre det du vil ha gjort og gi deg gode råd.

Som Meca-verksted tar vi service og reparasjoner på alle bilmerker. Vårt samarbeide med Meca gir oss tilgang til deler til din bil levert raskt.

Klikk inn på linken for å bestille time.  

https://www.meca.no/meca_bilverksteder/finn_verksted/kongsvinger/32_kongsbil_as

Eller send oss gjerne en e-post:  post@kongsbil.no

Garantispørsmål

Vi tar hånd om garantispørsmål på Suzuki, Isuzu, Renault og Dacia. Dette gjelder selv om du har kjøpt bilen hos noen andre. Selvfølgelig tar vi hånd om garantier på alle de brukte bilene vi har solgt, uansett merke.

 

EU-kontroll / periodisk kjøretøykontroll (PKK)

Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Men vi hjelper deg om du skulle ha glemt å bestille time. Hos oss har vi drop-in  på EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), som det også heter.

Vi har drop-in på EU-kontroll

Når skal bilen din kontrolleres?

Personbiler (M1) med tillatt totalvekt 7 500 kg eller mindre og varebil (N1) skal kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret etter registreringsåret og deretter hvert annet år. Kilde: Vegvesen.no

Lurer du på når bilen din skal godkjennes neste gang?

Bare ring oss på Tlf 628 15 850, så finner vi det ut.